התקפי יובש וריח רע

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

16/06/2001 | 11:44 | מאת: נירית

שלום רב ברצוני לשאול לגבי בעלי יש לו התקפי ריח נוראי מהפה ובו זמנים הוא מדווח על לשון לבנה וכן על יובש בפה עשינו בדיקת סוכרת שהיתה תקינה {גלוקוז בדם בצום}כ"כ קיבלנו לעשות בדיקת חידק בקיבה האם יכול להיות פטריה בפה או בלשון או סיבות אחרות אנא תשובתך המהירה המצב קשה ויוצר אי נעימות ודחיה כלפיו בפרט ממני אני יודעת שזה נשמע נורא אך אני ממש רוצה לעזור תודה נירית

16/06/2001 | 18:03 | מאת: ד"ר ארז בנדט

הבירור בכוון הנכון. כדאי לבצע משטח לשון לפטריה. כמו כן כדאי להבדק ע"י רופא שיניים האם יש "כיסי חניכיים" שמכילים שאריות וחיידקים אנאירוביים ובדיקת אאג - האם יש שאריות מזון/חיידקים אנאירוביים בשקעי השקדים; סינוסיטיס כרונית עם טפטוף ליחה מוגלתית לאחור בכוון הלוע.

מנהל פורום אף אוזן גרון