דלקת גרון ללא תסמיני כאב כלל

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

29/05/2020 | 17:04 | מאת: ענת

שלום, לפני מספר ימים הרגשתי תחושה מוזרה בגרון (אך מזערית עד אינה מציקה כלל), פשוט מעין תחושה מוזרה לעתים במהלך היום. הנחתי שזה ממזג האוויר או דיבור וכו'. יומיים לאחר מכן הצצתי וראיתי את שקד ימין נפוח עם תפליט לבן רב. אציין כי אין לי שום תסמיני כאב בבליעה ותסמינים כמו חום או התקררות ופשוט אף תסמין גופני אחר. רופאת משפחה הניחה כי מדובר על דלקת גרון והתחלתי לקבל פן רפא ויק וכי אין צורך במשטח גרון בגלל העיכוב שהחג יעשה. היום זהו היום השלישי לאנטיביוטיקה, ואני אך רואה כי בשקד שמאל יש ממש מעט נקודות לבנות מה שלא היה קודם, כמו כן כבר בוקר שני שאני קמה עם תפליט גדול יותר בשקד ימין שנעלם בחלקו עם שתיית מים. אודה לחוות דעתך האם אכן הגיוני כי זו דלקת גרון.

יצכן ומודבר בדלקת ורילית של השקדים. ממליץ בשלב זה להמשיך טיפול אנטיבוטי ואם לא יהיה הטבה לפנות לבדיקת רופא אא"ג

מנהל פורום אף אוזן גרון