סנטונרון והתקפי רטיגו

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

30/01/2020 | 20:48 | מאת: שני

שלום ד"ר, קיבלתי את התרופה סטונרון בעקבות התקפי ורטיגו. אני משתמשת בה יומיים ונראה שהיא לא עוזרת לי מבחינת סחרחורת (אני חושבת שהיא הופכת אותם לגרועות יותר ). בנוסף התרופה הופכת אותי לישנונית ברמה שקשה לי להישאר ערה גם אם התעוררתי רק מספר שעות לפני לקיחת התרופה. האם כדאי להפסיק את השימוש ולפנות למרפאה? תודה מראש על התשובה והמשך יום נעים.

יומיים עדיים מוקדם לקבוע בא םעוזרת או לא. באיזה מינון את נוטלת את התרופה? בכל מקרה אם את חושבת שזה מחמיר את מצבך ממליץ לך לפנות למרפאה יש תרופות נוספות שיכולות לעזור

03/02/2020 | 15:36 | מאת: שני

שוב שלום, ותודה על התשובה. המשכתי לקחת את הכדורים (היום אהיה היום השישי) ונראה שיש שינוי מבחינת תחושת הסחרחורות עצמה אבל לא בצורה שמעלימה אותה לחלוטין, יש רק שינוי בצורת הסחרחורת שמופיעה. מה שכן אני מרגישה עכשיו פחות רדומה. את התרופה אני לוקחת במינון של 25מ"ג (אני שוקלת 57 ק"ג ומטר 169). אתה חושב שיש צורך לפנות למרפאה כדי לשנות את הכדור? או שזה עניין של הסתגלות לכדור? שוב תודה על התשובה והמשך יום נעים.

מנהל פורום אף אוזן גרון