פוליפ ממוקם במיתר הקול השמאלי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

21/08/2019 | 21:15 | מאת: אשרק

ד״ר ערב טוב , א׳ אוהב אותך מאוד הההה, רציתי לברר מולך במידה ועושים הסרה של פוליפ על מיתר הקול השמאלי, 1) מה הסיכון בניתוח כזה? 2) משך זמן ההחלמה? 3) לאחר הניתוח צריך לעבור תהליך של פיתוח קול? 4) ומה הסיכוי שאני אצלח לשיר???

הניתוח מבוצע בהרדמה כללית , תלוי במיקום וסוג הפוליפ יכולה להיות פגיעה בריאית המיתר וצרידות השיקום כולל בד”כ מספר ימים מנוחה וקאלית לדבר כמה שפחות אם אתה משתמש מקצועי של מעתרי קול ,זמר למשל תצטרך כנראה ריפוי בדיבור אחרי הניתוח

מנהל פורום אף אוזן גרון