חוסר שיווי משקל תקופה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

03/07/2019 | 09:32 | מאת: לירון

שלום רב לך אשמח לעזרתך 🙏🙏 במשך שנים הרגשתי לסירוגין תחושת שיווי משקל המתבטאת בכובד של הראש ותחושה של ״ כמעט נפילה״ וזה היה חולף לאחר חודש בערך. לפני שנה חוויתי את התופעה לחודשיים ואז נעלמה כלא הייתה. לפני חודשיים חוויתי זאת שוב וזה נמשך עד עכשיו הייתי מאושפזת בהלל יפה שם עשו לי בדיקות נרחבות אם אר איי בדיקת Eng פרופסור נוירולוג שבדק אותי באופן פרטי שמיעה הכל יצא תקין תודה לאל וביקשו ממני לא להפסיק ללכת אני עושה הליכות בים ונכנסת לשחות ולא מרגישה את זה לפעמים ואז זה חוזר ונשאר כל היום כרגע אני בטיול בת מצווה במיאמי אחרי הטיסה אני מרגישה ממש את זה חזק אציין שבנהיגה לא מרגישה כלום אף פעם ובאיזה היה טוב נבהלתי מכל מה שקראתי באינטרנט ופחדתי שיש לי “ מחלת רציפים״ אשמח לחוות דעתך ובמיוחד שתאמר לי האם זה יחלוף ומה יכול להקל עליי??? אני ממש רוצה לרוץ לשמוח למאת וזה מגביל אותי מאוד 🙏🙏🙏

התלונות יכולות לנבוע מהרבה סיבות ולאו דוקא תחום אא"ג. לפי מה שדאת מוסרת כל הבדיקות שבודקות מערכת שיווי משקל פרפרית ( מבון באוזניים) תקינות .

05/07/2019 | 01:04 | מאת: לירון

אשמח בבקשה לדעתך מה יכולות להיות הסיבות...

מנהל פורום אף אוזן גרון