הפרשות ריריות במתן צואה בת 23(עברתי קולונוסקופיה)

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

30/11/2020 | 05:53 | מאת: חן

(עברתי היום קולונוסקופיה)היי אני בת 23 לפני כמה חודשים התחילו לי הפרשות ריריות שקופות במתן צואה. ישנם פעמים שאני מרגישה שאני צריכה להתפנות וכל מה שיוצא זה הריר הזה. ישלו ריח אופייני שאני מצליחה לזהות ולהבדיל מהצואה.הקולונוסקופיה יצא תקין קיבלתי המלצה לבדיקת קפסולה/ אמ אר איי . מה זה יכול להיות? יש לציין שאני מלווה כל היום בנפיחות וגזים ותחושה של חוסר התרוקנות מלאה, הייצרות של פי הטבעת ואני מתפנה מעל פעמיים ביום אך לא משלשלת . עברי הרפואי הוא שהיה לי אבצס בגיל 18 ברקטום ולאחר ניקוז הפך לפיסטולה שעברה מספר ניתוחים וכבר כשנתיים לא פעילה וסגורה לחלוטין.

היי עשית תרבית צואה ? יתכן ואין מנוס ונצטרך להפגש ולנסות לטפל בשיטה של ניסוי ותהייה

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת