תחליף תזונתי לנקסיום

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

23/05/2020 | 00:49 | מאת: עמוס

אני בן 86, סובל מבעיות של לחץ דם והפרעות קצב, אבל בשליטה תרופתית ופעילות גופנית. משקלי 70 משך שנים. אני סובל מאאופגיטיס. במשך שנים נטלתי נקסיום 20 מ"נ באופן קבוע לפי הוראות מומחי גסטרו. הרגשתי טוב. לפני מספר חודשים נחשפתי למידע שלילי מאד לגבי השימוש בנקסיום, וחיפשתי תחליף תזונתי. תזונאית נתנה לי הוראות מאד מחמירות, כגון ויתור על מרבית מוצרי חלב, מיני לחם שונים, פלפל, חצילים ועוד. נראה לי שהדיאטה שרשמה לי היא בעיקרה למניעת השמנה, מה שלא נחוץ לי בעצם. מאז שהתחלתי בדיאטה ירד משקלי ל-67 ק"ג. הדבר הגרוע הוא שאני מנסה להפחית את השימוש בנקסיום משימוש יומיומי לפעם ביומיים שלושה. בימים שאני נוטל נקסיום מצבי טוב, בימים אחרים אני סובל מצרבת. מה אתם מציעים?

היי תפסיק לסבול!!! קח נקסיום יום יום ובוא למרפאה אחת לחודשיים וקבל עירוי עם כל הויטמינים והמינרלים וכך תשפר את איכות חייך ולא יהיה לך כל חסר שנגרם עיי הנקסיום

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת