לאחר בירור מלא של מערכת העיכול עם אבחנה ללא שיפור בקבלת טיפול

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

15/11/2019 | 15:08 | מאת: מושיקו

שלום דוקטור. כבר שנה אני סובל מכאבי בטן מתמשכים ברום הבטן. ואיזור עצם הזנב. עברתי גסטרוסקופיה וקולונוסקופיה לפני כשנה. נמצא דלקת כרונית בקיבה עם חיידק הליקובקטר פילורי. בנוסף נמצא פוליפ בתריסריון -ברונרומה בגודל של 4 מ"מ הרופא שלח אותי לבדיקת קלפרוטקטין בחשד לקרוהן. אבל הבדיקה יצאה תקינה. עשו לי גסטרו חוזר וראו שהחיידק נכחד אבל קיימת דלקת כרונית בלומינה פרופריה. אובחנתי עם ibs. לאחרונה יש לי יציאות דמיות דם טרי באסלה ובנייר טואלט. לא מדובר בטיפות בודדות. ונוסף יש פסים אדומים בצואה. אני בן 33 ועדיין סובל משילשולים עצירויות כאבי בטן שמעירים בלילה ויציאות מרובות מעל 6 פעמים ביום. בעיקר בלילה ושעות הבוקר. האם יכול להיות שמשהו התפספס בבדיקות אני מקבל קולפרמין ואומפרדקס ללא שיפור מה לעשות? יש לציין שנשלל פרזיטים ומחלות דלקתיות בבדיקות דם. גם נשלל צליאק. אני כבר מיואש ירדתי 21 קילו בשנה האחרונה

היי חג משמעית מוזמן למרפאתי לצורך טיפול הטיפול יכלול תכשירים שישקמו את רירית המעיים ואינפוזיות של ויטמינים ומינרלים להשלמת המיצבורים בגוף

30/11/2019 | 18:56 | מאת: אולי

סבלתי המון מדלקת בקיבה הסימפטומים רבים, גרעפסים, חוסר תאבון, בחילה, כאבים בוושט...מציע לך לנסות כך: לעשות תה קמומיל לשפוך קצת מים חמים בגובה שיכסה ואחרי 5 דקות להוסיף מים רגילים ולשתות את זה. לעשות כך 4 פעמים ביום ! התוצאות אמורות לבוא אחרי שבועיים-שלושה. כמו כן יש מוצרי מזון שהם זוועתיים לקיבה ומעוררים דלקת כמו: טיגון בשמן עמוק, משקאות מוגזים, גבינות שמנות, ביסלי למינהן , מזון תעשייתי ובכלל כל מה שעתיר שומן ועוד אלה יוצרים חומצה חזקה בקיבה ואם הרירית לא תקינה החומצה פוצעת את הקיבה ואז מתחיל הבלאגן...הקמומיל הוא החבר הכי טוב של הקיבה (: בהצלחה.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת