דם בצואה.............

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

14/02/2019 | 23:42 | מאת: עינת

שלום דר. אני בהריון שבוע 18. היום הייתי בשירותים ובזמן היציאה האסלה התמלאה בדם אדום טרי.. חשוב לי לציין שהכמות היתה לא קטנה וזו פעל שנייה שזה קרה. פעם קודמת לפני בערך שנה.. אבל לא בדקתי את העניין אצל רופא. ברקע אני אסטמתית ועתיד לי אנמיה מחוסר ברזל... דבר חשוב יש לי כאב קל בפי הטבעת מניחה שזה אולי פצע, היו לי גם עציריות... האם כמות כזו של דם יכולה לנבוע מפצע/ טחורים???

היי מקור דימום כפי שאת מתארת יכול לנבוע מטחורים או פיסורה. יש לפנות לרופא כירורג לאישור אבחנה . נא עקבי אחרי ספירת הדם וקחי תכשירי ברזל אם צריך

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת