כאבים ברום הבטן בקיבה ביור למטה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

10/09/2018 | 19:21 | מאת: ויס קלרה

סובלת מדיספפסיה פןנקציונלית צאבות קשות סותרי חומצה לא עוזרים כאבים קשים ברום הבטן במעיים יש לי רפלוקס לא יכולה ךאכול כמעט כלום יש לי צריבה בעור למטה פיסורה טחורים עור צורב שום משחה לא עוזרת יש לי גם מעי רגיז עצירות לא מתפקדת מה ניתן לעשות

היי חייב כמה שיותר פרטים כדי להיות מסוגל לענות

13/09/2018 | 17:32 | מאת: ויס קלרה

יש לי כאבים ברום הבטן דיספפסיה צרבות קשות סותריי חומצנה לא עוזרים יש לי מעי רגיז גזים לא נעימים וכאבים במעיים יש לימיובש בכל העור בגוף צריבה בפי הטבעת בוולוןה מהיובש והגרוי באזורים אלו יש לי פיברומיאלגיה שמתבטא בכאבים בקיבה הגסטרוסקופיה תקינה יש דלקת קלה בקיבה קולןנסרופיה תקינה ואני סובלת מאד גם מהעור למטה

21/09/2018 | 16:40 | מאת: דם גלוי בצואה

אני בן 76 ואני סובל ממחלת הסעיפים לאחרונה היה לי דם גלוי בצואה וזה עבר ועכשיו יש לי כאבים בבטן תחתונה בצד שמאל אין לי חום ואני לא מקיא רציתי לברר עם לעשות איזה בדיקות אני טס לחול לשבוע בעוד שבוע העם עלי להצטייד בתרופות גם אנטיביוטיקה אודה לך עם תחזור אלי בהקדם תודה

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת