שאלה לגבי טראומה שחווה בעלי

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

30/01/2016 | 15:04 | מאת: תקווה

שלום רב, בעלי, בן 73, אמנם לא חווה הלם-קרב, אך חווה טראומה מסוג אחר ואני מקווה שתוכל לעזור. לפני כחדשיים בעלי רכן [כרע] לכיוון גלגל הרכב שלו לבדוק משהו, כשניסה להתרומם, הדבר עלה לו במאמץ ובקושי רב. כשבעלי הגיע הביתה הוא התקשה בהליכה ולאחר כל כמה צעדים הוא ממש התיישב על הרצפה [רגל אחת לא נשאה אותו]. מיד נסענו למיון בבי"ח, שם בעלי עבר בדיקות תפקודיות, CT גב וראש, ללא ממצא כלשהו. לאחר יומיים מצבו של בעלי השתפר והוא שוחרר. מאז הארוע נראה שחל שינוי בהתנהגותו. הוא מבולבל, עצוב, שתקן יותר....בחודש הבא הוא אמור לבצע MRI גב וראש. הייתי מבקשת את חוות-דעתך למצב וכיצד לנהוג. מודה לך מראש על תגובתך. תקווה.

שלום תקווה, הסימפטומים שאת מתארת יכולים לנבוע מסיבות רבות, וכדאי מאוד להתייעץ עם אנשי מקצוע, גם בתחום הרגשי, שיוכלו לסייע לו. בהצלחה, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב