טיפול ב-MDMA

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

05/03/2015 | 18:08 | מאת: אלחנן

שלום רב, אני פסיולוג קליני מוסמך. מטפל כסבר כמה שנים במטופל הסובל מ-PTSD בשלב כרוני. אני מתעניין באפשרות להפנות אותו להשתתף בניסוי של טיפול ב=MDMA. האם ידוע לך על טיפול כזה המתקיים כיום בארץ? בתודה אלחנן בלומנטל

שלום אלחנן, הלם-קרב אינו מחלה, וטיפול תרופתי הניתן על-ידי פסיכיאטרים אינו מרפא את הטראומה אלא מסייע במקרים קיצוניים במיוחד למי שמבקש להתנסות בטיפול יעיל יותר. לעתים נפגעי טראומה מתמכרים לסמים, וכדאי להיזהר מלהפנות אותם לשימוש בסמים כמו הטיפול ב-MDMA (אקסטזי). בהצלחה, ד"ר דרור גרין

25/02/2016 | 08:35 | מאת: bar

שלום רב, להבדיל מהתרופות הנמכרות על המדף כנגד בעיות נפשיות/רגישות, mdma אינו ממכר! יתרה מכך, נטילת "תרופות" ממשפחת הssri מלווה בתופעות לוואי ואינה מביאה לרפואה אלא לכל היותר להקלה כל עוד לוקחים את הכדורים.

מנהל פורום טראומה והלם-קרב