טראומה עקב מחלה

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

22/09/2014 | 09:31 | מאת: שמואל

שלום וברכה היה לי חבר טוב, שהתמודד עם מחלת לוקמיה, כעת הוא אחרי זה והוא מתחזק והולך, בתקופות הקשות של המחלה הרגשתי שאני הולך לאבד אותו וזה הכניס אותי ללחץ ולהתקפי בכי, כיום אני מוצא את עצמי משחזר וחושב על הטיפולים שהוא קיבל, מידי הרבה במשך היום, כל יום שאני לא מקבל ממנו אות חיים טל או מייל גורם לי להכנס לחרדה, עקב הלחץ שהיה לי התחלתי לקחת ציפרלקס באישור רופא המשפחה, האם זה יספיק או שחשוב במקביל לעבור טיפול התנהגותי שיתכן וגם יבטל את הצורך בלקיחת הכדור.

שלום שמואל, כדאי שתתייעץ עם איש מקצוע כדי לקבל תשובה המתאימה למצבך. באופן כללי אכן הציפרלקס עשוי לשכך מעט את החרדה שלך, אבל הוא אינו מרפא את הטראומה. טיפול התנהגותי יכול לסייע לך להתחזק ולוותר על השימוש בתרופות. בהצלחה, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב