שאלת,פוסט טראומה,דר"גרין

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

05/03/2013 | 16:50 | מאת: בן עזרי דוד.

שמי בן עזרי דוד,לפניי כ30,שנה עברתי פציעה קשה,כתוצאה מיכך נותרתי נכה,לעצם העניין!במשך כ,25שנה אני מטופל עיי"xsnax,1מילגרם כ,3פעמים ביום.איין באפשרותי לומר לך כמה אני סובל,ללא שיינה בליילות,סיוטים,וגם הרבה מחשבות,וסרטים ,עישון מסיבי,והפנמות כמובן,ובכל זאת אני מנסה לתפקד.אך לצערי זה קל לדבר מי כמוך יודע,למשל איין חשק לפעמים לדבר בטל" ,ועוד.מה לעשות אני מישתדל,מאוד אך קשה.פסיכיאטר קבע חד משמעית,סכיזופרנייה,פסיכיאטר שני קבע פוסט טראומה,פסיכיאטר שלישי קבע פסיכוזה.מודה אני לך אים תוכל לתת יעוץ,או איזו שהיא תגובהבתודה בן עזרי דוד.

שלום דוד, כפי שאתה עצמך כותב, ניתן להבין שהפסיכיאטריה אינה מדע מדויק. אינני פסיכיאטר, ולא אוכל לייעץ לך בנושא זה. בהצלחה, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב