כאבים חוזרים

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

02/03/2012 | 07:16 | מאת: עמי

האם ייתכן שכאב לא מוסבר שמופיע כל פעם באזור אחר בגוף הוא סימפטום של פוסט טראומה?

שלום עמי, למצבים רגשיים יש השפעה על המערכת החיסונית, אך המקרה שאתה מתאר דורש בדיקה גופנית מקיפה, משום שייתכנו סיבות רבות לכאבים וכדאי למצוא את מקורן. שבת שלום, ד"ר דרור גרין

02/03/2012 | 10:17 | מאת: עמי

תודה על המענה המהיר, הייתי כמה פעמים אצל הרופא ועשיתי בדיקות רבות בינהן צילומים ואולטראסאונד שלא גילו את מקור הכאבים, האם במקרה כזה שלא מצליחים למצוא את הסיבה לכאב ייתכן וזה חלק מהסינדרום הפוסט טראומתי?

מנהל פורום טראומה והלם-קרב