סקר בנושא PTSD

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

11/07/2011 | 22:25 | מאת: אפרת

שלום לכולם, שמי אפרת ואני סטודנטית מאריאל לעיצוב גרפי. במסגרת הפרוייקט גמר שלנו נתבקשנו לבחור נושא שקרוב אל ליבנו ולהקים באופן תיאורטי חברה/מרכז ולמתג אותו מבחינה גרפית. אני החלטתי להקים עמותה לנפגעי פוסט טראומה.אני בעצמי סובלת מOCD והנושא של חרדות וכו מאוד נוגע לליבי..אודה לכם מאוד אם תוכלו לענות על הסקר הקצר שלי.. תודה מראש! הקישור הבא מוביל לסקר: https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dExwbGpSS0dGNWF6WVNZZDVIMGl3R0E6MQ

שלום אפרת, אני מעריך מאוד את הבחירה שלך לעצב פרויקט של עמותה דמיונית לנפגעי פוסט-טראומה, אך אין לפרויקט שלך כל קשר לפורום שלנו, שמטרתו לתמוך בהלומי-קרב ולא במעצבים. כדי לסייע לך במשהו התבוננתי בסקר שלך. גם אם חברי הפורום ישתתפו בסקר, אין לכך כל משמעות. כל התשובות מתאימות להגדרות של פוסט-טראומה, ואת יכולה לחפש בגוגל את האבחון של פוסט-טראומה ולקבל את המידע המלא. בהצלחה, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב