עזרה לנפגעי טראומה

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

24/02/2011 | 11:08 | מאת: אילן

כדי לשחרר טראומה צריך לפתח מודעות ולטפל בה נקודתית ע"י שיטה המקרה של המשתמש בדוי מזכיר לי את המקרה שלי ויצאתי מיזה אל החופש למעשה אני עד היום שותה ומשתכר כמה פעמים בשבוע אבל היום זה לצורך הנאה בלבד ולא כדי להחליש את הסימפטומים אני מאמן אומנויות לחימה במקצועי ויצר הלחימה שלי נתן לי את הכלים להבין את הבעיה ולמצוא לה פתרון אמיתי בדרך לחיים רגועים בלי המפלצת שלא נותנת מנוח מאז שהבנתי שבאמת הצלחתי לשחרר את הטראומה (טראומה היא לא מחלה) אני מרגיש צורך חזק למצוא את המסתתרים ולעזור להם כי אני באמת מבין ואני יכול לעזור. לפני שבועיים חזרתי מהמזרח מטיול שעשיתי לבדי (דבר שלא הייתי מסוגל אפילו לחלום עליו בזמנים הקשים) ישבתי וכתבתי את כל התהליך מה עשיתי ואיך ניצחתי ובעזרת אלו כלים. מצאתי לנכון שיש לי את הכוח ואת הכלים לפתרון מהיר לכל סוגי הטראומה. כתובת המייל שלי היא [email protected] אל תישארו תקועים עם הטראומה שאתם לא מבינים צרו קשר וקיבעו פגישה דיסקרטית לכל סוגי הטראומה ומשם אני בטוח שאוכל לעזור בדרך תיזכו להכיר בן ברית חדש רק שאתה יוצא ממצב טראומתי אתה מבין שהיית שם.. אילן

שלום אילן, תודה על הצעת העזרה. אתה מוזמן להשתתף בפורום ולהציג בפני המשתתפים האחרים את ההתנסות שלך ואת הדרך שבה אתה מתמודד עם הטראומה. אם יש לך חומר כתוב, אשמח לקרוא: [email protected] תודה, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב