עמותת אתגרים

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

01/04/2009 | 00:25 | מאת: צVק@

ערב טוב לכולם היום פגשתי את רכזת חינוך שיקום, דרום של עמותת אתגרים וצעתי שתוף פעולה שתוף שעדיין איני יודע טיבו ואני מציע לכלולם להצטרף כדי ליצוק משמעות לרעיון אני מעוניין לקיים קורס צניחה במסגרת העמותה - כמו שיש קורס גלישה בים שחלק מחבריי משתתפים בקורס, רעיון נוסף שעלה = קורס צלילה וכמו שאב"ץ אמר וואללה צביקה אתה מחפש את כל הפעילויות שבהם נאבד שליטה - אז כן אני מעוניין בסט כזה של פעילויות כדי להתגבר על הפחדים שלי מעוניין בתגובות צביקה קומיי 052-2888486 (בשעות היום כשהשמש זורחת - מטלפון שאינו חסום)

צביקה יקירי, חשבתי שעצם החיים בישראל הם אתגר קשה ומסוכן, והנה אני רואה שכל זה לא מספיק לך. ולעצם העניין, אינני חושב שמדובר בפעילויות שבהם מאבדים שליטה. להפך.פעילויות כמו קורס צלילה או צניחה או טיפוס צוקים דורשות לימוד ואימון ודווקא מחזקות את תחושת השליטה-העצמית, ולכן הן טובות במיוחד למי שסובל מפוסט-טראומה, וצריך לבנות לעצמו מחדש 'מקום בטוח' בחייו. אם תצליח לארגן גם קורס טיס להלומי-קרב בבולגריה, אשמח להצטרף. בהצלחה,ושבת שלום, דרור

05/04/2009 | 15:04 | מאת: צVק@

סכנות ואתגרים - או סיכויים וסיכונים קורס טיס - בשלב הבא :=)

מנהל פורום טראומה והלם-קרב