טיפול בהלם קרב

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

11/01/2009 | 11:59 | מאת: תמר

שלום רב, מחפשת מטפל או גוף כלשהו וקבוצת תמיכה למי שסובל מפוסט טראומה בעקבות השירות הצבאי כבר הרבה מאוד שנים - 20 שנה בערך, שמתעוררת עכשיו בעקבות המצב בדרום, למי עליו לפנות? תודה רבה.

שלום תמר, פוסט-טראומה מתעוררת בעקבות גירויים חדשים, לעתים שנים רבות לאחר השירות הצבאי. באמת חשוב לפנות לטיפול ולתמיכה. את יכולה לחפש מטפל במקום מגוריכם, וכדאי לפנות לטיפול קוגניטיבי-התנהגותי, היעיל יותר לטיפול בטראומה. אפשרות נוספת היא להגיש תביעה לאגף השיקום. עם הגשת התביעה ניתן לפנות לעובד השיקום באזורכם ולבקש הפניה לטיפול. בהצלחה, ד"ר דרור גרין

06/02/2009 | 22:53 | מאת: הלום קרב, פדוי שבי סורי.

יש יחידה בצה"ל שמטפלת בהלם קרב, היחידה נקראת "היחידה לתגובות קרב" בתל השומר,תבדוק דרך קצינת הקישור שלך,

20/06/2009 | 23:55 | מאת: טובה

שלום רב צר לי לשמוע על מצבך אשמח לשתף אותך בטיפול אותו אני עברתי ב NLP ודמיון מודרך אשמח לתת לך פרטים 0524686949

מנהל פורום טראומה והלם-קרב