בזמן אחרון יש לי קושי להתמודד

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

16/01/2008 | 21:48 | מאת: אלן

בזמן יש לי קושי להתמודד עם הכל , אבל אני מכריח את עצמי וזה נורא קשה .כמו לעלות על הר כל בוקר . זה בטח התחושה מן החברים . אני מנסה להתמודד אם התקפי החרדה ואם מעט הצלחה לפעמים . התקפי -חרדה בלתי נסבלים כשאני נוסע באוטובוס , או נכנס לקניון . לפעמים אני גם קצת בורח . לא ניתן להתמודד בכל מצב רוח . צריך הרבה כוחות ולא תמיד יש . הרבה פעמים אני מרגיש כמו מטפס הרים שכמעט מגיע לפיסגה ומדרדר חזרה במדרון או מ דרדר שלב תוך כדי טיפוס . לא קל אבל לפעמים זה אפשרי . בידידות אלן

17/01/2008 | 02:01 | מאת: יהודה

נו אלן ידידי אצלי זה כך כמעט כל יום רק שאני מגדיר את עבודה במחצבה של 20 שעות בפרך קשה מאוד לי להרדם אבל בכל זאת חי עם ומשתדל מאוד ועד כמה שניתן לחיות עם זה לצידי ולא מלפני או אחורי נסה את זה

אלן יקר, לא קל לחיות עם התקפי חרדה, אבל יש דרכים שונות להתמודד אתם. האם ניסית להיעזר בטיפול תרופתי? בהצלחה, דרור

מנהל פורום טראומה והלם-קרב