תרגלי הרפיה

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

14/12/2007 | 20:35 | מאת: אליק

רציתי לשתף את כול המשתמשים בפורם הזה,באתר חינם שאפשר להוריד ממנו תרגלי הרפיה, ביחוד מעטפת המגן,של דוקטור ברוך אליצור ,ולהנות מ20דקות של הרפיה ,שמאוששת את האנרגיה בגוף.baruch-elitzur.com

שלום אליק, תודה על ההפניה לאתר של ד"ר ברוך אליצור, המציע עזרה המתאימה במיוחד למשתתפי הפורום שלנו. אני מצטרף אל ההמלצה ומציע לכולם לשוטט קצת באתר. בברכה, ד"ר דרור גרין

20/12/2007 | 17:28 | מאת: אלן

אני מכיר את האתר ואת קלטות . הם עוזרים מאוד להרפות את הגוף והנפש . אני ממליץ בחום . אני חשתי הקלה מאוד גדולה .

07/10/2008 | 15:48 | מאת: יעל

היי אני עומדת בפני ניתולח FIBROADENOMA עם היסטוריה משפחתית של סרטן ב23.10.08 האם אתה יכול לעזור לי להרגע

מנהל פורום טראומה והלם-קרב