מעוניינת לקבל קצת חומר על PTSD

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

06/06/2007 | 13:35 | מאת: סאלי

שלום לכולם , אנ חדשה כאן , ואני נכנסתי לכאן מכיון שבן זוגי מזה שנה , סובל מ PTSD , אחרי לקה בהלם קרב בגיל 21 כתוצאה מפציעה חמורה בצבא . אני רוצה קצת לקבל רקע על מה שיש לו , ומה זה , בכדי שאוכל להתמודד איתו , הוא לפעמים קשה , נוטה למצבי רוח , חשדנות יתר ועוד כל מיני דברים , הוא נוטל כדורים , לפני חודש ניסו לדחוף לו כדור שהצלחתי לברר שהוא כבד מאוד , ושכנעתי אותו להמשיך עם הגאודון וכמובן שנועצתי בפסיכיאטר . בקיצור אני רוצה קצת לדעת כדאי יותר להיות שם להיות קשובה ומבינה . תודה לכם מראש והמשך יום מקסים ומבורך

שלום סאלי, תוכלי לקרוא על כך באתר של נט"ל: http://www.natal.org.il/trauma.html את מוזמנת להישאר אתנו, ולשוחח עם חברי הפורום על החיים עם הלומי-קרב. יתכן שזהו מידע חשוב יותר מן ההגדרות התיאורטיות של פוסט-טראומה. בהצלחה, ד"ר דרור גרין

06/06/2007 | 15:56 | מאת: סאלי

תודה לך ד"ר גרין , אני מקווה שאולי תוכלו לעזור לי להתמודד איתו , הוא מאוד חשוב לי , אך לפעמים נראה שהוא חי בהכחשה , אני כבר מהיום שהכרתי אותו חקרתי את הנושא התייעצתי , וכל זה בכדי שאוכל לתת לו מענה טוב יותר בתור בת זוג . האם חלק מההפרעה שלו זה גם האשמות שווא? או התמכרויות למינהם ?

מנהל פורום טראומה והלם-קרב