ממה בדיוק אני סובל ? פוסטס טראומה ?

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

08/03/2019 | 15:27 | מאת: אייל

שלום דרור !! אני סובל כבר קרוב ל30 שנה מחשיבה כפייתית דיכאון עם שאר ירקות ... כמובן בטיפול תרופתי כיום נמצא במסגרת אישפוז .לצורך איזון תרופתי . מוגדר כסובל מסכיזופרניה ואוסידי מחשבתי בעיקר . רציתי לשאול אותך ...>>אקדים לפני זה שאני חש כמו הלום קרב ובשוק שמאז תחילת המשבר לא עוזב אותי התמונה שהיה למעשה ה"טריגר" שהובילה להתפתחות ההרעות איתם אני סובל . וחי . אנסה להסביר את עצמי ...המשבר החל ממקרה מסוים שבה עשיתי או לא עשיתי מעשה מסוים כאשר אדם אחר ראה רק משוש ורק ל2 שניות וקילל אותי ומאז חשתי כאבים בלב מועקות חזקות ואז התחלתי לחשוב עד שכמו שיצאתי מדעתי . מה שכן אני מאוד הגיוני עם ראש טוב . אשמח לתגובתך ומקווה שהבנת את מצבי . תודה ושבת שלום ומבורך

שלום אייל, אתה מתאר סימפטומים רבים שאינם מאפיינים דווקא נפגעי טראומה, ואני מבין שאתה מאושפז וזוכה לטיפול. אינני יכול, כמובן, להחליף את אנשי המקצוע המטפלים בך ולהציע אבחון, מבלי להכיר אותך כלל. הפורום הזה מיועד להלומי-קרב, במטרה לעזור להם להבין שפוסט-טראומה אינה מחלה אלא פגיעה קשה שלא ניתן לתקן אותה באמצעות 'טיפול', אלא להקל עליה באמצעות תמיכה סביבתית, משפחתית וזוגית. אני מאחל לך הרבה בריאות, ד"ר דרור גרין

10/03/2019 | 18:12 | מאת: אייל

שלום דרור !1 ראשית תודה על תגובתך .. בניגוד למה שכתבת אני חש שחויתי אז בזמנו טראומה חזקה שלא טופלה בזמן והגעתי למצבי נפש קשים מאוד . אציין שאני מאושפז קרוב לשבועיים >>>הרופא המטפל בי אומר לי שהוא ""לא "" ""רואה" אצלי בעיה אבל אני מאוד סובל . שוב אני רואה את התמןנה שהובילה לטריגר הראשוני עד להיום .. כיצד אתה יכול להסביר לי על כך . תודה רבה לך וערב טוב

שלום אייל, אני לא מטיל ספק בכך שחשת טראומה, גם אם הסימפטומים שתיארת שונים מן המקובל. אינני יכול להציע לך אבחון בפורום אינטרנטי. אתה נמצא בטיפול, וכדאי שתתייעץ על כך עם אנשי המקצוע המטפלים בך. בהצלחה, ד"ר דרור גרין

מנהל פורום טראומה והלם-קרב