הרטבת לילה? בריחת שתן כתופעה מוכרת להלם קרב?

דיון מתוך פורום  טראומה והלם-קרב

03/06/2017 | 11:50 | מאת: טליה סטודנטית לפסיכולוגיה

חוץ מעידו גל רזון שסיפר בתקשורת שמשתין בלילה במיטה, מכירים ברפואה את השתנת הלילה כתופעת לוואי להלם קרב?

שלום טליה, פגשתי הלומי-קרב רבים, אך עד כה לא שמעתי על תופעה כזו. אני משער, שגם אם היא קיימת, רק מעטים יעזו לשתף בה אחרים. הפורום שלנו אינו מיועד לדיוק אקדמי על הלם-קרב, ולכן אינני חושב שהמשתתפים בו, שהם הלומי-קרב, יענו על שאלתך. שבוע טוב, ד"ר דרור גרין

03/06/2017 | 12:31 | מאת: טליה

הלומי קרב רבים מעיזים ומספרים על בעיות בכח הגברא, על אימפוטנציה ובעיות אינטימיות רגישות. מדוע שגבר יתבייש בכך שמרטיב בלילה עקב פוסט טראומה, ולא יתבייש מלהודות שאינו מתפקד מינית כגבר? מדבריך משתמע כי שאלתי מביכה הלומי קרב, ולא לזאת התכוונתי. שאלתי אקדמית ומקצועית, ובאה להבין אם התופעה מוכרת. תודה לתשובתך

שלום טליה, כפי שכתבתי, הפורום הזה אינו מיועד לשאלות אקדמיות, והוא משמש בעיקר לתמיכה בהלומי-קרב. בהצלחה, ד"ר דרור גרין

03/06/2017 | 13:02 | מאת: טליה

סליחה אם פניתי לפורום הלא נכון. חשבתי שהפורום עוסק גם בתחום המקצועי של הלם הקרב, ולא רק בתמיכה נפשית. שבת שלום

מנהל פורום טראומה והלם-קרב