חיסון נגד קורונה ואלרגיה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

15/12/2020 | 10:43 | מאת: נחמן

שלום!אני בן 59 עם מספר מחלות רקע:סוכרת,השמנת יתר,מחלות אוטואימוניות ועוד ... האם מותר לי להתחסן כי בעבר היו לי אירועים אלרגיים לרמיקייד וליוד בחומר ניגודי.בשני המקרים היה לי קוצר נשימה קשה. בתודה. נחמן

שלום נחמן, החיסון עדיין לא מאושר לשימוש בארץ, ואני מציע לחכות בסבלנות להנחיות משרד הבריאות בנושא. הרבה בריאות אפי

15/12/2020 | 11:59 | מאת: אבי

סוכרת השמנת יתר מחלות אוטואימוניות - כן להתחסן... הבעיה היא רק עם אלרגיה בעיקר אלרגיה לחיסונים. תצטרך בעתיד להתיעץ עם הרופא. יתכן החיסון יעשה בהשגחה בבי"ח.

מנהל פורום וירוס הקורונה