סטרואידים -קבוצת סיכון-קורונה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

23/06/2020 | 15:03 | מאת: כרמלה

שלום ד"ר, יש לי שאלה כללית -מי נחשב כקבוצת סיכון כנד הקורונה ?! אם בעבר מישהוא קיבל סטרואידים האם הוא נמצא בקבוצת סיכון ?!למשל אני אישית קיבלתי סטרואידים לפני שנתיים למשך חצי שנה כמובן עם מינונים משתנים ,כמו כן קיבלתי גם תרופה IV מבטרה (RETUXIMAB-נוגדן מונוקלונלי כנגד תאי B ),כך שאני אחרי כמעט שנתיים ללא תרופות מסוג זה ,האם אני בקבוצת סיכון מהקורונה ?!

שלום כרמלה, מי שהפסיק לקבל, לפני כשנה וחצי שנתיים, סטרואידים + RETUXIMAB כבר לא נחשב כשייך לקבוצת הסיכון לפתח את סיבוכי מחלת ה'קורונה'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה