איך אפשר לדעת אם נדבקתי בנגיף?

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

10/06/2020 | 13:53 | מאת: דן

היי, יש לי חשש סביר שאולי נדבקתי בנגיף. קודם כל, חשוב לציין שלא חוויתי 2 מתוך 3 התסמינים הכי נפוצים: לא היה לי חום או שיעול. אז מה כן? לפני שבוע בערך הלכתי לחדר כושר, עד אותו רגע הרגשתי מצוין. עליתי על ההליכון, התחלתי לרוץ ואחרי דקה בערך הרגשתי כאילו אני עומד להתעלף. נחתי קצת, עליתי שוב על ההליכון והתחושה הזאת חזרה, אז הפסקתי. חזרתי הביתה וחוויתי קשיי נשימה, הרגשתי כאילו כל האוויר בריאות "נדחף" החוצה ואני צריך להתאמץ כדי לשאוף אוויר. זה נמשך בערך 2-3 שעות ומאז לא חזר (עבר מאז שבוע). מה שכן, מאז אותו יום ועד עכשיו אני חווה חולשה כללית, עייפות, כאבי שרירים, ולפעמים גם לחצים באוזניים וכאב ראש שבאים והולכים. חלק מהתסמינים האלה נפוצים גם בקורונה. מה הסיכויים שנדבקתי בנגיף?

שלום דן, אני חושש שעל סמך המידע הנכלל בשאלתך אין ביכולתי לכמת את הסיכוי שנדבקת בנגיף ה'קורונה' החדש. הדרך היחידה לדעת זאת היא ע"י ביצוע בדיקה מתאימה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה