סימני עור וירוס קורנה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

05/05/2020 | 08:50 | מאת: איתי

לפני כמה סמן, הופיעו לי סימנים בעור הראש אני קירח שלא היו לי מעולם.בליטות תת עוריות קטנות כואבות העור למעלה חלק לחלוטין, בהתחלה נראה כמו אלרגיה אבל זה לא דומה בכלל. וגם אודם קל בחלק מהאצבעות הידיים בקצה ליד הציפורן בבשר אדום קל. שום תסמין נשימתי. ואז קראתי את הכתבה הזו.ונדהמתי. אני לא סובל מגאוט כמו שחלק כתבו. לפי הכתבה זה מופיע בשלב מאוחר במחלה, אחרי תסמינים נשמתיים. אז אני מבין שאין מה להתייחס גם אם נדבקתי?! זה כבר בסוף? זה ממש תסמינים שמעולם לא היו לי. https://healthy.walla.co.il/item/3354682

שלום איתי, אין ביכולתי לאשר או לשלול שהתסמינים המתוארים בשאלתך נגרמו ע"י נגיף ה'קורונה' החדש. הדרך המומלצת לעשות זאת היא בדיקת רופא/ת עור בשילוב עם ביצוע בדיקות מעבדה מתאימות. הרבה בריאות אפי

05/05/2020 | 10:34 | מאת: איתי

ברור, גם אם הייתי מצרף תמונה. השאלה שלי היתה אם לאור המידע שיש לך ובכתבה, זה נכון שהתסמינים מופיעים מאוחר יותר בהתפתחות המחלה, כתוב לאחר התסמינים הנשמתיים, ולכן כתוב שאין בזה רלוונטיות לזיהוי. כי זה כבר מאוחר מדי, מה שיוצא שאם זה מופיע ולא היו תסמינים זה כבר בכלל לא משנה. חוץ מהעובדה שאם אכן זה זה, אז יהיו נוגדנים אבל מבחינת סיכון נשיתי זה כבר חסר משמעות?תודה

שלום איתי, המידע על מחלת ה'קורונה' החדשה (שבקושי חוגגת חצי שנה להיוולדה) נאסף מדי יום, כך שהרלווניטות של תסמין כזה או אחר עדיין לא ממש ידועה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה