מה סיכוי לפיופסה שגויה

דיון מתוך פורום  גידולי מוח ורדיוכירורגיה

19/07/2020 | 15:18 | מאת: סימונה

שלום לפני יותר מחצי שנה הבן שלי עבר ניתוח מוח תשובה פתלוגית היתה דיספלזיה אני לא מזמן קראתי כתבה על ביופסות שגויות שזה דבר שקורה ולא מעט... מה סיכוי שדבר כזה יכול באמת לקרות דוקטור ...מניסיונך האם זה באמת משהו שקורה הרבה ? זה הכניס אותי קצת לסטרס שאולי בכלל זה גידול היה ולא דיספלזיה יש לנו לעשות עוד חצי שנה אמ אר איי כביקורת אחרי ניתוח

19/07/2020 | 20:02 | מאת: ד"ר עידו פלדור

לא נשמע לי סביר. גם דיספלזיה קורטיקל ית היא ממצא לא תקין. זה לא גידול, אבל זה לא נורמלי. כלומר לחשוב שלקחו ביופסיה מהמקום הנכון, ויש שם ממצא לא תקין וחוץ מזה יש לו גידול? אל תדאגי. קרוב לוודאי שאם זו התשובה הפתולוגית אז אין לו גידול.

מנהל פורום גידולי מוח ורדיוכירורגיה