כאב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ספורט

06/10/2020 | 01:16 | מאת: א

שלום, אני בן 21, משתדל לרוץ 3 פעמים בשבוע. עכשיו חזרתי לאחר הפסקה של חודשיים, ועם זאת תופעה מוכרת כבר כמה שנים, שלפעמים במהלך הריצה יש לי כאבים בחזה (בפעם האחרונה גם הקרינו ליד שמאל). בעבר עשיתי אקו לב שהיה תקין וגם בדיקת מאמץ תקינה. האם עדיין יש חשש לבעיה בלב? ואם כן מהי יכולה להיות - קצב? מסתם? איסכמיה? היית ממליצה על בירור נוסף ואם כן איזה? אשמח לדעת גם למה מכוון בדרך כלל כאב מסוג זה. תודה

06/10/2020 | 01:18 | מאת: א

הכאב נפסק עם סיום הריצה

שלום א, במידה ואתה ממשיך לסבול מכאב בחזה בזמן המאמץ יש צורך בהמשך בירור ואני ממליצה להיבדק ע״י קרדיולוג ספורט. ישנן סיבות מגוונות לכאבים בחזה במאמצים, בגילך היינו מעוניינים לשלול בין השאר שונות אנטומית של עורקי הלב. בהצלחה !

מנהל פורום קרדיולוגיית ספורט