התחלת אימונים בחדר כושר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ספורט

07/06/2020 | 13:43 | מאת: אבי

הי,אני בן 46 ,בריא לחלוטין. לאחר מחושים קלים בחזה בצד שמאל הופניתי לאקו לב ובדיקת מאמץ שיצאו תקינות לחלוטין (בנתיים המיחושים נעלמו)בשיחה עם קדיולוג של הקופ"ח המליץ שלא להתחיל חדר כושר ולא "שום פעילות שלא עסקתי איתה בעבר.."יש לציין שאני ללא מחלות רקע ובעל רקע ספורטיבי עשיר בספורט ואימונים (כדורגל).רציתי להתחיל להתאמן בחדר כושר והוא לא ממליץ..אומר לא כדאי בגילי ..! לא ברור לי מה הסיבה ומדוע. יש לי רצון להתחיל בחיזוק הגוף וחזרה לכושר דרך המכון..אשמח לדעתכם

שלום אבי, פעילות גופנית חשובה בכל גיל, ויש לה יתרונות רפואיים, כל עוד מותאמת ליכולות.במידה והבירור הקרדיאלי תקין, והסימפטומים חלפו, אין מניעה מביצועפעילות מותאמת והדרגתית. בהצלחה!

מנהל פורום קרדיולוגיית ספורט