אימונים עצימים איש ברזל וקרוספיט

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ספורט

07/05/2019 | 15:59 | מאת: ש

שלום אני בן 44.5 בריא בדרך כלל מתאמן קרוספיט כבר 3.5 שנים , אמנם לא עשיתי ספורט במהלך חיי אך הגעתי לכושר שיא כרגע . הלכתי לבדיקת עיניים וציינתי שלפעמים יוצא לי הפוקוס או מטשטש לי הראייה הרגשה של ראייה כפולה... לא הצלחתי להיות בטוח אם זה כפול או לו ... וציינתי כי זה התרחש פעם אחת אחרי אימון (זה משתחרר אחרי דקה בערך) רופאת העניים שלחה אותי לסט בדיקות , נוירולוג ,קרדיולוג ובדיקות הדמיה CT ראש וחזה בביקור אצל הקרדיולוג ביצע אקו לב הסיכום בדיקת האקו של הקרדיולוג: חדר שמאל אינו מורחב תפקודו תקין אאורטה עולה מורחב עד 45 ממ הסתיידות ניכרת בעלה אאורטלי יתכן דועלי היצרות קלה +שיא מפל לחצים אאורטלי עד 26 ממ כספית אסר עלי לעשות ספורט עצים ...(שאלתי מה אפשר ...מאפשר לי ללכת ברגל :) וכמובן נתן לי מדלל במינון נמוך ... שאלתי היא איך יוצאים ממצב כזה שכן מאפשר לי לחזור לעשות ספורט בצורה בטוחה ? תודה

שלום ש, המצב שאתה מתאר מעט מורכב ואין לי מספיק נתונים לענות לך על השאלה במסגרת הפורום. בכדי לתת לך תשובה מדוייקת אני מציעה שתגיע לפגישה במרפאה לקרדיולוגית ספורט. בהצלחה

מנהל פורום קרדיולוגיית ספורט