ריצה אחרי צינטור והשתלת סטנט

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ספורט

29/11/2018 | 13:08 | מאת: דינה

בת 66, ספורטאית מגיל צעיר, בשנים האחרונות עסקתי בעיקר בריצה עד 10 ק"מ שלוש פעמים בשבוע ופילאטיס פעמיים בשבוע. לפני כחודשיים אושפזתי עם אוטם בשריר הלב, עברתי צנטור והשתילו לי סטנט. מאז הצנטור אני מרגישה מצויין. כששוחררתי מבית החולים אמרו לי שאסור לי לרוץ. עברו כבר חודשיים ומאוד מאוד קשה ללא הריצה. האם אני יכולה לחזור לרוץ? ואם כן מתי ובאיזו תדירות?

שלום דינה, באופן כללי לאחר אוטם לבבי ניתן לחזור בצורה הדרגתית ומבוקרת לפעילות גופנית. אין לי את כל המידע הנחוץ בכדי לענות לך במסגרת הפורום על השאלה. אני ממליצה לך לבוא ולהיבדק במרפאה לקרדיולוגית ספורט, שם גם נתאים לך תוכנית אימון אישית שמטרתה להחזיר אותך לשגרת הריצה שלך. בברכה ובהצלחה!

מנהל פורום קרדיולוגיית ספורט