כאבים עזים בוושט וקשיים בבליעה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של ושט-קיבה

08/08/2020 | 12:46 | מאת: Paila

עברתי פונדופליקציה לפני 17 שנה. כבר 10 שנים כאבים ודלקות בוושט. לפני 3 שנים אובחנה בארט נוסף לארוזיות קשות, אך בבדיקה חוזרת לפני שנה וחצי לא אובחנה. 4 לוסק ביום לא עוזרים. לאחרונה קשיים בבליעה וכאבים עזים. כמה דחוף לבצע גסטרוסקופיה ואיך אפשר לעזור לי?

שלום לך יש דתי אפשרויות - פונופליקציה התפרקה , לכן לא עובדת או רפלוקס לא חומצי .. כדי לאבחן צריך גסטרוסקופיה,pHmetria ובנוסף ct בטן תלוי בתוצאות יש טיפול בהאתם

מנהל פורום כירורגיה של ושט-קיבה