ריפלוקס וקשיים בבליעה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של ושט-קיבה

07/03/2020 | 22:38 | מאת: מור

בת 27, סובלת מרפלוקס וצרבות במשך שנה. הריפלוקס על בסיס יומי. לא מטופלת בכדורים מאחר וניסיתי כמה ולא הועילו לי. בדיקה גסטרוקופיה לפני שנה יצאה תקינה, מזה כשבועיים סובלת מקשיי בליעה, קושי בבליעת המזון בירידה שלו וכאבים לאחר בליעה. גם בשתייה וגם במזון רך. האם דיספגיה ניתן לטיפול עד להחלמתו? או שמדובר במצב כרוני לתמיד?

שלום לך לפני שמתחילים לדבר על טיפול , צריך להשלים בירור של דיספגיה . עליך לעשות צילום בליעה עם חומר ניגוד ולבצע מנומטריה . אז נדבר על אופציות טיפוליות בהצלחה

מנהל פורום כירורגיה של ושט-קיבה