ריור יתר

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

24/10/2014 | 06:37 | מאת: גלעד

ד.נ., אני סובל מסכיזופרניה הרבה שנים (אני בן 43) ולוקח את התרופות הבאות: זיפרקסה, ריספונד, רודנל, אסיול, קלונקס ובונדורמין. כבר הרבה זמן שיש לי ריור יתר וקשיי בליעת רוק (לא מזון). התופעה מאד מעיקה עלי וניסיתי החלפת תרופות (כמובן בעזרת פסיכיאטר מומחה) והזרקות בוטוקס לבלוטות הרוק. כל הנכתב לעיל לא עזר/עוזר לי. אהיה אסיר תודה באם תידעו אותי האם יש טיפול אחר, ופרטים אם אפשר. כה לחי על עבודתכם המסורה! בתודה מראש, גלעד

שלום גלעד, ישנן שיטות שונות של מדבקות או ניתוח. הייתי ממליצה לפנות לרופא א.א.ג. ולהתייעץ עמו. בברכת שבוע טוב, אריאלה

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה