שאלה

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

30/09/2016 | 08:54 | מאת: אבנר

שלום רב , בן 40 עם פרפור פרוזדורים התקפי לוקח פרוקור הופנתי לאקו במאמץ שיגרתי בשל היותי בעל גורמי סיכון ( מעשן , גנטיקה ) למיטב הבנתי הפרוקור חוסם את הדופק מלעלות . איך אגיע לדופק מטרה? האם עליי לעשות בדיקה אחרת? האם להפסיק את הפרוקור לפני הבדיקה? הבנתי שהפרוקור נשאר בדם שבועות גם לאחר הפסקתו... תודה מראש וחג שמח

1) לגבי הבדיקה המתוכננת - יש לעשות אותה תחת טיפול בפרוקור. כן יכולה להיות תגובה יחסית איטית של דופק, אך זה לא משמעותי. 2) הייתי ממליץ לדון עם הרופאים שלך המשך של פרוקור. זאת לא תרופת הבחירה בגילך.

מנהל פורום הפרעות קצב לב