החמרה בהרגשה אחרי בדיקת מעקב של קוצב לב

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

29/09/2016 | 13:07 | מאת: פליקס

שלום, לאחר חצי שנה אחרי השתלת קוצב לב הייתה בדיקת מעקב אצל אמא. היא שמה לב שלאחר בדיקה זאת לעיתים יש דופק גבוה בסביבות 114. היו עוד 2 ביקורות איפה עשו שינויים בקותב לב וכנראה זה לא עזר. חוץ מבעיה עם דופק אמא לא מרגישה טוב כאשר היא עולה במדרגות או לעלייה כלשהי וכשיש להפעיל מאמץ כל. התופעות הן: - קשה מאוד לעלות לעומת מה שהיה לפני בדיקת מעקב - תחושת לחץ בחזה - הזעה מוגברת אשמח לדעת האם יש משמעות לפנות לביקורת שוב או לפנות לקרדיולוג. תודה ושיהיה חג שמח!

ממליץ קודם כל לפנות לרופא המשפחה ובמידת הצורך לקרדיולוג. לא יכול לקשור כל התלונות לקוצב. במידת הצורך רופאים יפנו לבדיקה חוזרת של הקותב

מנהל פורום הפרעות קצב לב