פרפור פרוזדורים שחזר

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

24/09/2020 | 20:24 | מאת: איציק

שלום אני בן 51 בריא עושה ספורט ,מדיי כמה שנים יש לי פרפור פרוסדורים שחולך לאחר יום יומיים..היתי בהתייעצות אצל דר גיא רוזן ממכון הלב ,והוא הציע לי לעשות אבלציה ושהסיכויים להצלחה במקרה שלי הם גבוהים למרות שלא מבטיח 100% הצלחה ושזה לא יחזור שוב ..אז אני שואל למה לי לקחת את הסיכון הזה של צינטור ואולי זה לא יצליח ..מצד שני גם לא מעוניין לקחת כדורים שעושים תופעות לוואי ..מתלבט מה לעשות? מפחיד אותי אם זה יכול לקרות לי בטיול בחול או בסקי באוסטריה...מה דעתך ד"ר תודה מראש.

לכל טיפול ברפואה כולל הפרעות קצב יש שיעורי הצלחה. אין כמעט טיפול שיעיל ב-100%. שיקולים הם סיכון בפעולה מול תועלת, מה הטיפול האלטרנטיבי. תמיד אם יש ספיקות יש אפשרות לקבל דיעה שניה.

מנהל פורום הפרעות קצב לב