הרגשה מוזרה צד שמאל למעלה

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

11/09/2020 | 18:22 | מאת: אבי

שלום ד״ר אני בן 25 בריא אציין שאני חרדתי מאוד. מזה כשבוע מרגיש דברים מוזרים באזור הלב אני לא יודע אם זה רק נתפס שם או לא יודע אני לפני חודש נפלתי במשחק כדורגל ויש לי שבר בחוליה אולי ההרגשות זה מזה יש לי גם שעון חכם והדופקשהוא מראה תקין במנוחה הוא מראה בין 48-51 אני מאוד מפחד שיקרה לי התקף לב או משהו כזה איך אוכל להירגע

צריך לפנות לרופא משפחה

16/09/2020 | 14:45 | מאת: אבי

זה אומר על משהו או שזה סתם מלחץ ויעבור?

17/09/2020 | 23:14 | מאת: אבי

הייתי אצל הרופאת משפחה היא עשתה את האבחון ואומרת שכנראה זה ממקור שרירי עשתה לי אקג והוא יצא תקין אבל עדיין יש כאב ואני בלחץ שאולי זה מסוכן

אם זה ממקור שרירי, זה מרגיע. במקררים האלה טיפול נגד כאבים בד"כ מספיק

מנהל פורום הפרעות קצב לב