תוצאת הולטר לב אני בת 30 עם מחלת לב ראומטית

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

08/07/2020 | 01:23 | מאת: סינא

קצב בסיסי סינוס קצב לב מינימאלי 73 קצב מקסימאלי 170 ממוצע 108 הפרעות קצב חדריות בודדים 30 הפרעות קצב על חדריות מעטים בודדים הפרעות הולכה -לא שינוי st- לא

1. לא הבנתי מה הששאלה 2. סיכום הזה לא אומר לי כלום. צריכים לראות תוצאות הולטר מלאות 3. שאלה צריך להפנות לרופא שהפנה לבדיקה

09/07/2020 | 16:38 | מאת: סינא

רציתי לדעת אם ההולטר תקין או לא כי הקרדיולוג שלי אומר שזה תקין ורק שיש דפיקות לב חזקות והפנה אותי לעשות בדיקה לבלוטות והומגלובין אומר אולי זה הסיבה אבל יצא תקין שניהם אני רוצה לדעת מה החוות דעת שלך על ההולטר אגב הוא לא ביקש את כל ההולטר הסטפק בתשובה הזאת

מנהל פורום הפרעות קצב לב