גלי טי שליליים ב v1 ו l 3

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

07/04/2020 | 20:19 | מאת: מורן

בס"ד דוקטור שבוע טוב הייתי מאשופזת בבית חולים איכילוב במחלקת עור מכוון ויש לי ברגליים נגעים פצעים גדולים שהגיעו ככל הנראה מדלקת בגרון.מפה לשם הביאו לי 3 ימים 60 מיליגרם של אסטראודים.מתחיל להשתפר ולעזור. היום הורידו לי ל 40 מ"ג. שלשום בערב היה לי רצף של פעימות מוקדמות שאני לא יודעת עם זה התקף חרדה נסתר או מהקורטיזונים (אסטרואידים) אחריי שהם נגמרו הרופא בדק עשה א.ק.ג הקשיב ללב ואמר שהכל תקין המדדים הא.ק.ג והכל.גם טרופונין אני ממש פוחדת האמת שהיה לי ככה גם בלי האסטרואידים. היו לי בעבר התקפים כאלה של רצף עשו לי אקו וא.ק.ג במאמץ וא.ק.ג באופן קבוע והולטר.יש לי פעימות ממקןר חדרי הקרדיולוגים שפגשתי טענו שלא צריך לטפל בזה.עשו למ אקו לב ואקו במאמץ לפניי חצי שנה ויצא תקין קרדיוחוג שיחרר אותי לא אמר שצריך לעשות כלום. בת 35 בריאה בדרך כלל. אשמח לעזרה כי אני חייבת להרגע מזה הרופא אמר שאם בא 1 או 2 ואני נלחצת וחושבת זה נכנס ללופים ולא מפסיק עד שנרגעים ושהוא לא בטוח שזה מהאסטרואידים.אולם זה יכול להיות גם מהאסטרואידים.רציתי להפסיק את הטיפול.הוא שיכנע אותי שלא כדאי שאני ממש בדרך להחלמה ושהתקופה לא תפגע לי בלב סהכ טיפול של שבוע ושאני צריכה להרגע. ולהמשיך את הטיפול בלוסטרל ולא להפסיק. צירפתי א.ק.ג מלפניי חצי שנה אני רוצה לדעת עם גם שם היה גלי t שלילים ב v1 אני מפחדת שזה ממצא חדש.הרופא באשפוז אמר שזה חסר משמעות ושהכל תקין. בבקשה אשמח לעזרה להבין מה מי מו. תודה דוקטור לימים טובים ובריאים לכולנו.

07/04/2020 | 20:20 | מאת: מורן

הוספתי תמונה של א.ק.ג מלפניי חצי שנה

08/04/2020 | 13:00 | מאת: מורן

מצאתי א.ק.ג מלפניי חצי שנה יש בו גם גלי טי הפוכים ב v1 נכון? אז כנראה זה לא ממצא חדש. אני רוצה להרגע 😏

אין זיבה להיחלץ. כמו שנאמר לך קודם פעימות מוקדמות זה לא מסוכן עם או בלי סטרוידים

אני לא יכול לראות אק"ג. אני מניח שאם היו שינויים פטולוגיים באק"ג - היו שמים לב על זה באשפוז

ראי תשובות שלי הקודמות

12/04/2020 | 12:42 | מאת: מורן

אבל אמרו לי שגל שלילי ב v1 זה לא ממצא פתולוגי ושיש את זה לרוב האנשים

אני לא יכול לתת תשובה מושכלת על "אמרו לי". אני בכלל לא ראיתי אק"ג. מניח, אם רופא אמר שתרשים אק"ג בגדר הנורמה, אז זה באמת ככה.

מנהל פורום הפרעות קצב לב