הפחתה במינון פרוקור

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

20/02/2020 | 22:42 | מאת: ישראל

עד לפני שנה היו לי פירפורי פרוזדורים תכופים. כמעט תמיד הצליחו להפוך ע"י עירוי פרוקור. עכשיו אני נוטל כדורי פרוקור 200 מ"ג ליום. האם נכון להוריד מינון פרוקור ל-200 רק שש פעמים בשבוע, אם עברה שנה בלי פרפור פרוזדורים ?

לא יכול לתת המלצה כאן. באופן כללי במקרים מסוימים ניתן להוריד מינון Procor. אין טעם להוריד את זה בצורה שאתה מדבר עליה, אבל ניתן להוריד ל-100 מג' ליום - ז"א חצי כדור ביום. בכל מקרה החלטות האלה מתקבלות ע"י רופא מטפל

מנהל פורום הפרעות קצב לב