דפיקות מהירות הגיעו 220

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

24/01/2020 | 15:12 | מאת: מונעל

שלום אני סובלת מהתקפי חרדות ולפעימים מרגישה בדפיקות מהירות ובקושי בנשימה אתמול היתי במצב נפשי לא טוב ופתאום העלו הדפיקות מדדתי אותם ומצאתי 220 לקחתי לוריוון עד שהסתדרו לקח כ7 דקות אני מאוד פוחדת שיחזור לי המצב הזה מה הסיכום שלך במצב זה עשיתי הולטר לב היה פעימות מוקדמות ואקו לב א.ק.ג היה סינוס עם היפוך גלי t III avf מתוארים צניחות קלות v3_v6

24/01/2020 | 15:20 | מאת: מנועל

האם אני סובלת מבעיות לב או זה בגלל חרדה אשמח לתשובתך אני מאוד דואג??

כדי לענות על שאלתך יש לבצע בירור.

ראי תגובתי

מנהל פורום הפרעות קצב לב