ד''ר גולובצ'ינר הנכבד. דופק גבוה רוב היום ונמוך מאוד מדי מדי פע

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

14/01/2020 | 11:13 | מאת: כלנית

קצב הלב שלי עולה מהר מאוד במהלך היום ל90, ל100 ואף מעבר לכך ל120 בכל פעילות שלי . לאט לאט חוזר ל 80,70, בלילה הוא בסביבות 65 אבל לא פעם ראיתי הרבה פחות אפילו 39 (יש לי שעון ספורט שהוא ממש מדויק) אני מרגישה טוב גם בקצב מוגבר חוץ מקוצר נשימה לא משמעותי וחולף אין סימפטומים. ההולטר שלי יצא תקין פחות או יותר.יש לי רק בעיה של כולסטרול כיוון שאינני לוקחת כדור. אני מאוד מודאגת מהעליה הבלתי פוסקת בדופק. הקרדיולוג אמר לי שאני יכולה לקחת קרדילוק.אבל אז מה יקרה עם הקצב הנמוך שהקרדילוק מוריד לאור העובדה שמדי פעם אני רואה דופק מאוד נמוך אפילו 39? אם יירד יותר עלול להיות מסוכן מה דעתך? האם מותר לי לקחת קרדילוק או שזה מסוכן? לתשובתך אודה מאוד.

חסרים לי הברבה פרטים. יש מצבים של דופק יחסית גבוה שלר מצריכים כל טיפול

23/06/2023 | 10:38 | מאת: ריקי

הי כלנית, אני בפרפור זקוקה לשעון למדידת דופק ולחץ דם - אשמח לשמוע פרטים על השעון שלך. תודה

מנהל פורום הפרעות קצב לב