הולטר לב 48 שעות, פעימות מוקדמות ועוד

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

24/11/2019 | 12:57 | מאת: ממ

בת 66 , בבדיקת הולטר 48 שעות, נמצא ריבוי פעימות מוקדמות, באקג אחרי נרשם פעימות לדקה 69, sinus rhythm, sporadic VPB's, אקו לב תקין, מה המשמעות? האם נחוץ קרדילוג? תופ לואי?

פעימות מוקדמות - זה סוג הפרכות קצב. האם נחוץ קרדיולוג- זאת החלטה של רופא משפחה, רופא שהפנה לבדיקה

25/11/2019 | 11:16 | מאת: ממ

בשאלתי המקורית רשמתי קרדילוג במכוון, התכוונתי לתרופה ( זו לא שגיאת כתיב ולא התכוונתי לרשום קרדיולוג) והשאלה היא לגבי תופ לואי והשלכות השימוש בתרופה הזו שמאטה קצב לב ולחץ, חוששת לחוש חולשה יתרה וממילא איני במיטבי על רקע נסיבתי וזקוקה למלוא כוחי להתמודד ולתפקד, תודה

נוזא של טיפול הוא לדיון עם הרופא במרפאתך

מנהל פורום הפרעות קצב לב