האם זו הפרעה מסוכנת

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

06/09/2019 | 14:32 | מאת: תמיר

שלום רב בן 39 חרדתי מטופל ויפאקס ? לפניי שבועיים אוטם בשריר הלב , עברתי צינתור נמצאו שני עורקים חסומים 80 ו 90 אחוז שמו תומכנים , ההחלמה הייתה מהירה , יומיים לאחר מכן הרגשה של החסרת פעימה מאוד מפחיד אבל ללא סימני עילפון ואין עלייה בדופק עליתי שוב לביהח שם אחרי עשרות אקג שיצאו תקינים נראה אחד עם rbbb , הרופאים מתלבטים בין avarnt לבין slow vt קצב הלב סדיר בעת התופעה 80 , האם זה מסוכן האם זו יכולה להיות חרדה ? כי אני מפחד מאוד , בהמלצת הרופאים אני יכול כבר לשוב לעבודה יחד אם זאת ביקשו שאעשה הולטר

קשה לי להוציא מסכנות ממידע שיש לי. אניע מניח שרופאים אחרי בדיקה כבר יצאו מהמסכנה שאיו הפרעות קצב מסוכנות

מנהל פורום הפרעות קצב לב