נטילת קרדיולוק תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

21/08/2019 | 19:50 | מאת: ארזוני

לאור פעימות מוקדמות והקרדיו שלי המליץ להתחיל ליטול קרדיולוק 2.5 בצורה הדרגתית. התחלתי לפני יומיים והיום החלתי לחוש כבידות בראש, סחרחורת מסוג של תחושת חוסר יציבות, בחילות וכו'. האם זה חלק מתופעות הלוואי? מציין שאני נוטל התרופה רק יומיים ובשבוע הראשון 1.25 מיל. כמו כן שמתי לב בספורט הבוקר שבאימון אירובי שבו לרוב אני בדופק של כ 140 היום היה גג 110. ההשפעה כבר אחרי יומיים של כדורים? תודה מראש.

קרדילוק מתחיל לעבור מהר וכן יתכן כבר השפשתו. הוא כן מוריד דופק. הוא כן יכול לגרום לחולשה. בדרך כלל לא גורם לבחילה

22/08/2019 | 14:03 | מאת: ארזון

תודה על התגובה המהירה! תוך כמה זמן תופעות הלוואי אמורות לחלוף? ו... האם דופק 48-52"במנוחה זה בסדר? עם הכדור כמובן תודה

תוך יום-יומיים. כן דופק בסדר תחת הטיפול

מנהל פורום הפרעות קצב לב