תוצאות מעקב אחר קוצב לב

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

31/07/2019 | 13:08 | מאת: סמדר

שלום בן 63, אחרי השתלת קוצב לב, עקב בעיות בקצב לב הנגרמות ממחלת מיוטוניה דיסטרופי, ואחרי ניתוח לב פתוח להחלפת מסתם אורטלי (לפני 8 חודשים). בביקורת האחרונה במרפאת קוצבים נכתב שמדדי מערכת הקיצוב תקינים למעט עליה משממעותית בסף קיצוב עלייתי. בשל כך יוקדם המעקב הבא. מה זה אומר? בעיה בקוצב? אמור לטוס לשבועיים טיול בחו"ל, יש השלכות לכך עקב הבעיה

זה אומר ממש מה שכתוב. יש עליה בסף קיצוב באלקטרודה בעליה. אני סבור שבוצעו שינויים בפרמטרים של קוצב הדרושים והקוצב עוסד מסודר.

מנהל פורום הפרעות קצב לב