קצב לב במנוחה.........

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

09/04/2019 | 19:32 | מאת: רונן

שלום אני בן 31 עודף משקל 14 ק"ג 1.70 שוקל 86 בדיקות דם תריסיות אקו אק"ג ועוד בדיקות תקינות הרבה פעמים סינוס טכיקרדיה של 100 עד 120 שיצאו קצב סינוס . קצת בסטרס... שאלתי אליך אני בודק הרבה תדופק והדופק במנוחה הממוצע הוא 84 88 92 זה מסוכן תקין? קצת נרתע מזה זה לא שזה מציק מבחינת הרגשה אלא בראש מזה שזה יחסית גבוה. עכשיו התחלתי קצת הליכות ואוכל בריא להוריד משקל.. מה דעתך על הדופק במנוחה הזה...??? אציין שאם אני הולך טיפה וכאלו אז הדופק גם 100 ו110 ויותר....אודה לתשובתך...

דופק כזה במנוחה- לא מסוכן. התחלת בדרך נכונה- תמשיך. במידה ותקפיד, תראה איך הדופק ירד - גם במנוחה, גם בפעילות

מנהל פורום הפרעות קצב לב